EV engineering

Profiel

Op deze webpagina wil ik mij graag kort aan u voorstellen. Mijn naam is Eef Vermeulen, de ‘drijvende kracht’ achter EV Engineering.
Ik ben acht jaar werkzaam geweest bij een ingenieursbureau, zowel intern als extern. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in o.a. de gebieden Zware Machinebouw, Heavy Lift, Offshore, Dredging, productiemachines, productontwerp, enzovoorts.
Het is geen nieuws dat de markt momenteel te kampen heeft met een groot tekort aan goede technici. Met EV Engineering wil ik de markt graag bedienen als freelance werktuigbouwkundig constructeur en rekenaar.

Per 1 januari 2015 was mijn eigen bedrijf een feit! Mijn ambities? Het bedenken, ontwikkelen, construeren en rekenen aan werktuigbouwkundige oplossingen. Daarbij heb ik graag rechtstreeks contact met u als opdrachtgever, met de mensen voor wie ik werk. Zo kan ik direct inspelen op de technische vragen die er spelen! Ik ben praktisch ingesteld en hou van korte communicatie lijnen. Graag werk ik bij u op locatie, zodat ik ook dichtbij het spreekwoordelijke vuur zit.
Mijn uitvalsbasis is het centraal gelegen Utrecht (Vleuten). Grote steden zoals Rotterdam, Gorinchem, Amsterdam, Utrecht, Almere zijn absoluut geen probleem.

Opleidingen

1994 – 1998 HTS werktuigbouwkunde (Fontys Hogescholen in Eindhoven)
1998 – 2000 Master of Science in meet-, regel- en besturingstechniek (HAN Arnhem)

LinkedIn Eef Vermeulen

20150629_081720