EV engineering

EV Engineering – uw freelance werktuigbouwkundig engineer

De letters EV in de bedrijfsnaam EV Engineering staan voor Eef Vermeulen. Onder de naam EV Engineering help ik u als freelance engineer met het construeren en rekenen aan werktuigbouwkundige vraagstukken.

U heeft een idee? EV Engineering zorgt ervoor dat het werkt!

Welke werktuigbouwkundige uitdaging u ook heeft, EV Engineering zorgt ervoor dat het werkt. Creatieve, uitvoerbare en praktische oplossingen – dat is waar EV Engineering voor staat.
Met ruime ervaring in de vakgebieden Heavy Lift (hijsbalken, spreaders, rigging plannen), Offshore (deiningscompensatoren, grijpers, kranen, delen van piling constructions, etc.), Dredging Industry (cutter platform, pontonkoppelingen, ankerbomen, etc.), Machinebouw (productielijnen, verpakkingsmachines, etc.) en Zware Machinebouw (heimachines, kettingtrekkers, grijpers), esthetisch productontwerp (valbeveiliging, gestroomlijnde machineafschermingen, etc.) en pure passie voor alles wat met werktuigbouwkunde te maken heeft, helpt EV Engineering u om uw doel te realiseren – van concept engineering tot en met projectbegeleiding!

 

20150629_081720